salong,fransar,naglar,bryn,candying,tandblekning,pedikyr,shellac,gellack,förlängning,förstärkning,luleå

Luleå 

Candylifting- Djuprengörande, återfuktande, lyftande.

Candy- Lifting -Ansiktsbehandling 


Utforska de otroliga fördelarna med vår exklusiva Candy Lifting-behandling - en förvandlande upplevelse som inte bara ger din hud den kärleksfulla omsorg den förtjänar, utan också ger dig en strålande och ungdomlig glow.

Vår Candy Lifting-behandling är inte bara en vanlig skönhetsrutin, den är en lyxig resa till en hud som strålar av hälsa och vitalitet. Genom att kombinera kraften hos fruktenzymer, bromelin och papain exfolierar och återfuktar denna behandling din hud på djupet, vilket ger en omedelbar förnyelse och silkeslen finish som du kommer att älska.

Men vänta, det blir ännu bättre. Vår Candy Lifting-behandling är laddad med de finaste naturliga ingredienserna, inklusive lingon och smultron, som inte bara ger din hud näring utan också skyddar den mot skador från fria radikaler och miljöpåverkan. Resultatet? En hud som ser yngre, friskare och mer strålande ut än någonsin tidigare.

Och det är inte allt - vårt hemliga vapen är den unika kombinationen av Xylitol och hyaluronsyra i vårt serum. Dessa kraftfulla ingredienser inte bara återfuktar och slätar ut huden, utan ger också en uppstramande effekt som gör att du känner dig som om du har fått en professionell ansiktsbehandling varje gång du använder den.

Så varför vänta? Ge din hud den kärlek den förtjänar och upplev själv skillnaden med vår Candy Lifting-behandling. Prova den idag och låt din hud stråla som aldrig förr!


Massagen stimulerar lymfsystemet och lämnar en synlig effekt direkt.


För bästa underhåll bör den utföras var 7 vecka.


Pris 895:-

90minuter.

djuprengörande,ansiktsbehandling,luleå,ansiktslyft,hyarulonsyra,borealisaurora luleå

Före

Efter

ansiktsbehandling, lymfmassage,luleå, återfuktande,candylift,candying,sockring,luleå vaxning haka,kind,läpp,ögonbryn,luleå

Före

Efter

Copyright 2022© Borealis Aurora. Alla rättigheter förbehållna

unsplash